Når du har ondt i hovedet, migræne eller hovedpine.

At have ondt i hovedet, migræne eller hovedpine er virkelig træls: Man kan ikke overkomme ret meget andet end at ligge brak på sofaen eller gå rundt i en panodildøs. Og hvis man har taget smertestillende i en længere periode, kan man endda være så uheldig få hovedpine af de smertestillende medikamenter!

Migræne og hovedpine kan have mange forskellige årsager; fra simpel væskemangel over eftervirkninger af piskesmæld, spændinger i nakken helt til alvorlige sygdomme. Heldigvis stammer de fleste hovedpiner fra ufarlige tilstande, som dog kan være ubehagelige nok af den grund. Måske har du bare glemt at drikke nok (eller drukket for meget aftenen før ;-P) men hvis det har varet flere dage eller uger, kan det skyldes spændinger i nakken eller skuldrene. Så kan vi sandsynligvis hjælpe dig – og det er gratis, hvis vi ikke kan. Hos Sportsværkstedet har vi en ”No gain, no pay”-politik, der betyder, at du ikke skal betale, hvis vores behandling ikke hjælper på dine smerter. Men du kommer selv til at gøre lidt hjemmearbejde for det – så sparer du jo penge i det lange løb!

Hos Sportsværkstedet praktiserer vi ikke afslappende hovedbundsmassage. Vi vil hellere trykke til, hvor det er nødvendigt. Desuden får du sandsynligvis en øvelse eller to, som du skal lave hjemme for at holde forbedringen ved lige. Til gengæld for alt dit hårde arbejde har vi mange gange hjulpet klienter til at kunne komme igennem hverdagen, og i det hele taget taget eksistere, uden hovedpine. Ulla bragte sin datter ned til os, og skrev senere om behandlingen:

Herunder kan du se en video af en behandling for migræne

Min datter har haft 2 rideulykker med efterfølgende hovedpine m.m. (piskesmæld iflg en læge) Efter én behandling var der en bedring, men det er aftagende igen. Derfor skal hun have en behandling igen. Det skal siges, at I betragtning af, at hun vurderes som invalid ved forsikringen, og der er forsøgt ALT, er dette himlen. Som jeg har nævnt for min datter, at den dag vi finder det rigtige, kan det være at det er for resten at hendes liv. Bare det at hun har en tålelig hverdag med mulighed for at læse videre, er mere end speciallægen havde forudset.

Ulla Rosendahl..i sin anmeldelse af Sportsværkstedet pr. 20 Januar 2018

Kom medhovedpine samt nakke og skulder som var godt spændte og dumme. Et kraveben som var hoppet ud af led. Blev godt modtaget af en smilende Mikkel som straks gik i gang. Det var en go og dejlig oplevelse. Der blev grinet, pjattet og snakket imens Mikkel behandlede. Under forløbet blev hovedpinen faktisk mindre og vendte ikke tilbage igen på det den havde været. I dag er hovedpine væk, nakke og skulder er mere bløde og ikke så dumme. KravebeneT kan der ikke gøres meget ved, andet end det selv skal finde sin plads igen. Men de andre gener der kommer til, dem fiksede Mikkel lige. Så tak til Mikkel. Vil helt klart vende tilbage igen

Inge Duus Nicolajsen..i sin anmeldelse d. 5. April 2018 af Sportsværkstedet

Jeg har fået verdens bedste behandling af Rune! Har haft kroniske nakke-smerter i flere år, sovet dårligt om natten og lidt enormt meget af hovedpine (vi snakkede sågar smerteklinik). 2 gange ved Rune med en “god omgang tæsk” og jeg føler mig kureret – jeg sover nu om natten, er stort set smertefri og bare mega glad! Han får den varmeste anbefaling fra mig

Pernille Hovgaard Bruun..i sin anmeldelse fra d. 17. November 2017

Der er altså ingen grund til at have ondt i hovedet længere: Sportsværkstedet har ofte en ledig tid, når DU har brug for det. Vi har nemlig åbent 78 timer i ugen -så der er nok også tid til dig.

Hos Sportsværkstedet koster det 350,- at blive behandlet for smerter ét sted (en halv time) og 700,- hvis du har smerter flere steder (ca. en time) – så for migræne og hovedpine kan du som regel komme et par gange á en halv time. Du betaler selv efter behandlingen, men vi skal nok sende fakturaen til Sygeforsikringen Danmark eller til dig, hvis du selv vil indberette det. VI har branchens hurtigste og nemmeste bestilling, og du kan blive behandlet i både Kolding og det sydvestlige Århus.

* En behandling er højst individuel, og vi er ikke ufejlbarlige, så vi lover ikke at vi kan, eller ikke kan, hjælpe dig. En god virkning afhænger af mange ting, bl.a. om du følger de råd vi giver dig. Men vi lover at det er gratis hvis du ikke mærker en forbedring: Hvis du senest 5 dage efter behandlingen oplyser os om resultatet, kan du få en kode som kan veksles til en gratis behandling hos os (alle filialer) og som du kan bruge på dig selv eller forære væk til en anden person – denne kode SKAL skrives i notefeltet til bestillingen for at være gyldig, og den gælder kun én gang.

Sportsværkstedet bor Søndergade 12 Kolding (klik for kort) og på Bøgekildevej 7 Hasselager i Århus – emailen er sportsvaerksted@sportsvaerksted.dk – CVR 38 69 56 30

Henvendelser der på enhver måde omhandler tidsbestilling: læs “det vigtige” og bestil en tid så vi kan undersøge dig.

Henvendelser som ikke har med tidsbestilling at gøre kan ske til mobil 81 11 10 16 (kun sms)