Når du har ondt i lænden.

At have ondt i lænden kan ødelægge hverdagen. Det er smertefuldt bare at bevæge sig, for slet ikke at tale om at snøre skoene eller læne sig ind over bordet. Og hvis det har stået på længe nok, bliver man næsten desperat efter hjælp.

Mange af vores klienter har da også tidligere været faste gæster hos kiropraktorer, fysioterapeuter og læger, fordi deres lændesmerter enten var permanent installeret eller vendte tilbage ganske kort tid efter besøget.

Men det BEHØVER ikke at gøre ondt i lænden – når behandlingen i Sportsværkstedet er færdig. Undervejs tager vi hårdt fat, så du skal ikke forvente en afslappende wellness-massage hér. Men derefter skulle smerterne meget gerne fortage sig – som Jacob skriver, efter at have været forbi i Sportsværkstedet:

Herunder kan du se en behandling af en lagerarbejder som havde haft ondt i lænden i 3 uger

Efter 12 dage med fastlåst lænd, bookede jeg en tid hos Sportsværkstedet.
Op på briksen og en god omgang tortur senere var der markant bedring.
Da jeg kom kunne jeg overhovedet ikke bøje mig fremover. Da jeg gik kunne jeg da nå mine knæ, og et par timer senere mine ankler. 
Her to døgn senere er jeg helt på toppen igen. Kan stadig mærke, at mine rygmuskler blev trykket til fars, men ryggen er ellers god som ny. 
Næste gang kroppen driller vil jeg ikke tøve med at booke tid hos Sportsværkstedet – I er simpelthen geniale.

Jacob Bjorholm..i sin anmeldelse af Sportsværkstedet d. 25 November 2017

Super god behandling. Jeg har haft mange smerter i lænden over længere tid. Sportsværkstedet var de eneste der har kunne lindre mine smerter. Jeg vil helt bestemt anbefale dem !

Agnete Budtz Thomsen..i anmeldelsen fra d. 2. Marts 2018, af besøget i Sportsværkstedet

20 min hos Rune i dag og jeg kunne i aften gå en god tur med hunden uden halt, og uden det gjorde ondt når jeg trådte på noget. Min fod har bare gjort ondt så længe, og det er de gladeste 300 kr jeg længe har givet ud. �
Min datter døjer med ryg og lænden og vi kunne køre hjem i bilen uden at hun ømmede sig hver gang der var en bule i vejen. Så også en klar forbedring her, men hun kommer nok igen for at få løsnet mere op.
Tak for jer. �

Marianne Kronborg Olsen..i sin anmeldelse d. 4. Juli 2017

Som oftest vil du få nogle øvelser med hjem, som vi kraftigt opfordrer dig til at lave for at vedligeholde forbedringerne. Hvis du bare fortsætter med de samme bevægelsesmønstre, som gav dig lændesmerter til at starte med, kan vi jo starte forfra med behandlingen en gang om ugen. Og hvis der ikke er noget, der virker, har vi en ”No gain, no pay”-politik. Sportsværkstedet vil nemlig hellere undvære betaling end sende dig ud af døren med både lomme- og lændesmerter.

Hos Sportsværkstedet betaler du selv de 350 kr som det koster, hvis du har ondt ét sted. (700,- hvis du har ondt flere steder). Men vi skal nok sende besked til Sygesikring Danmark, eller e-maile dig fakturaen, så du selv kan indberette behandlingen eller videresende den til din arbejdsgiver.

Sportsværkstedet har åbent fra kl. 8 til 20 i hverdage og fra 9 til 18 i weekender – og det gælder også i ferierne! Klienterne kører gerne en time til filialerne, som ligger i Kolding og i Århus.

* En behandling er højst individuel, og vi er ikke ufejlbarlige, så vi lover ikke at vi kan, eller ikke kan, hjælpe dig. En god virkning afhænger af mange ting, bl.a. om du følger de råd vi giver dig. Men vi lover at det er gratis hvis du ikke mærker en forbedring: Hvis du senest 5 dage efter behandlingen oplyser os om resultatet, kan du få en kode som kan veksles til en gratis behandling hos os (alle filialer) og som du kan bruge på dig selv eller forære væk til en anden person – denne kode SKAL skrives i notefeltet til bestillingen for at være gyldig, og den gælder kun én gang.

Sportsværkstedet bor Søndergade 12 Kolding (klik for kort) og på Bøgekildevej 7 Hasselager i Århus – emailen er sportsvaerksted@sportsvaerksted.dk – CVR 38 69 56 30

Henvendelser der på enhver måde omhandler tidsbestilling: læs “det vigtige” og bestil en tid så vi kan undersøge dig.

Henvendelser som ikke har med tidsbestilling at gøre kan ske til mobil 81 11 10 16 (kun sms)