Når du har ondt i hænderne eller armene.

Hvis du har ondt i hænderne eller armene, er det næsten ikke til at fungere: Simple opgaver som at stramme sine snørebånd eller tage en gryde af komfuret kan næsten få tårer frem i øjnene, og man kan godt glemme at åben sin egen Nutella-krukke.

Derfor er det måske værd at besøge Sportsværkstedet til en halv times grundig behandling. Det kommer med garanti til at gøre ondt, for det er nemlig der, vi tager fat – hvor det gør ondt. Og når vi er færdige, får du endda lektier for: Øvelser, som vi opfordrer dig meget til at lave for at vedligeholde de forbedringer, som behandlingen forhåbentlig frembringer – ellers kan vi jo fortsætte behandlingerne i det uendelige og du spilder dine penge. Til gengæld vil vi meget gerne høre, om effekten er blivende. Vi vil nemlig ikke tage betaling for behandlinger, der ikke virker. Heldigvis virker det for de fleste. Som Mette, der ellers var tæt på at give op – læs hendes beretning nedenunder videoen.

Herunder kan du se en behandling for ondt i armen / tennisalbue

Med to tennisalbuer og et overbelastet knæ, havde jeg egentlig opgiver håbet om at jeg nogensinde bliver smertefri. Med diverse fysioterapeuter og en læge der er vild med at udskrive stærke smertestillende, så min fremtid ikke specielt lys ud. Heldigvis fulgte jeg min mavefornemmelse og forsøgte sportsværkstedet. Et sidste forsøg inden jeg accepterede kroniske smerter som 30 årig. Det har været det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg er ikke helt smertefri endnu, men det er jeg sikker på at de mirakelmagere Mikkel og Rune nok skal få rettet op på. Jeg har fået et aktivt liv igen, hvor det er mig selv der sætter grænsen og ikke smerter. Jeg var ved at tude første gang Mikkel havde haft fat i mig, for det virkede! Jeg kunne bruge mine arme igen uden stik og jag! De to gentlemen har mine varmeste anbefalinger! 10 ud af 5 stjerner herfra!

Mette Steffensen..i sin anmeldelse d. 16. Juni 2017 af sine 2 besøg i Sportsværkstedet.

Kompetente og et par dygtige “Gutter”
Efter behandling af skulder og albue er jeg stort set smertefri.
Ufatteligt hvad behandling på 20 min. kan gøre.
Giver mine bedste anbefalinger.. Prøv det !!!

Mikael Stoustrup..i sin anmeldelse fra d. 12. Juli 2017

Jeg siger tusind tusind tak for behandlingen i søndags – vildt at komme og kun kunne løfte armen 20 cm ( det havde været sådan i 4 dage) – efter 20 min. og mange bandeord -kan jeg løfte armen op til hoved. Øm – men ikke ondt resten af dagen og nu to dage efter: Ingen problemer. Af hjertet tak – og glædelig jul 

Signe Drachmann..i sin anmeldelse d. 12. December 2017

En behandling hos Sportsværkstedet for tennisalbue eller andre smerter i hænder/ arme er ikke en wellness-massage på et spahotel. Vi tager fat, og det kommer sandsynligvis til at gøre ondt, mens vi er i gang. Til gengæld prøver vi at skabe en afslappet og glad stemning, hvor der er plads til grin og højt humør ind i mellem hylene. Og bagefter får du sandsynligvis også et par øvelser med hjem, så du kan holde forbedringerne vedlige. Hvis intet af det hele virker, behøver du ikke at betale, og hvis du har nået at gøre det, får du et tilgodebevis, som du selv eller en af dine venner kan bruge.

Når du har ondt i hænderne eller ondt i armene, behøver du ikke at vente en lang weekend på at behandleren åbner. Sportsværkstedet har nemlig åbent alle ugens dage, fra 8-20 i hverdagene og fra 9-18 i weekenderne, så det er bare at gå ind på hjemmesiden og bestille en tid, der passer dig, i en af filialerne i enten Kolding eller Århus.

Det koster kr. 350,- for ca. en halv times behandling (hvis du har ondt ét sted) og kr. 700,- for ca. en times behandling (hvis du har ondt flere steder). Du betaler selv, og så sender vi regningen til Sygeforsikringen Danmark for dig – eller vi sender den til dig på e-mail, hvis du selv vil indberette dit besøg hos os.

* En behandling er højst individuel, og vi er ikke ufejlbarlige, så vi lover ikke at vi kan, eller ikke kan, hjælpe dig. En god virkning afhænger af mange ting, bl.a. om du følger de råd vi giver dig. Men vi lover at det er gratis hvis du ikke mærker en forbedring: Hvis du senest 5 dage efter behandlingen oplyser os om resultatet, kan du få en kode som kan veksles til en gratis behandling hos os (alle filialer) og som du kan bruge på dig selv eller forære væk til en anden person – denne kode SKAL skrives i notefeltet til bestillingen for at være gyldig, og den gælder kun én gang.

Sportsværkstedet bor Søndergade 12 Kolding (klik for kort) og på Bøgekildevej 7 Hasselager i Århus – emailen er sportsvaerksted@sportsvaerksted.dk – CVR 38 69 56 30

Henvendelser der på enhver måde omhandler tidsbestilling: læs “det vigtige” og bestil en tid så vi kan undersøge dig.

Henvendelser som ikke har med tidsbestilling at gøre kan ske til mobil 81 11 10 16 (kun sms)