Når du har brug for hjælp! (og leder efter en fysioterapeut, massør eller kiropraktor)

Når du har ondt et sted i kroppen, er det nærliggende at opsøge en massør for massage føles jo godt – men der er stor forskel på behandlere, og massage er ikke nødvendigvis det som vil fjerne dine smerter. Ofte er massører ikke dygtige til at fjerne hovedpine og ondt i lænden, men kun til at få dig til at slappe af mens du ligger på briksen. Det gælder også virksomhedsmassage, som chefen bestiller fordi han vil være venlig mod sine medarbejdere, men han bestiller en massør som ikke kan holde medarbejdernes skavanker nede. Og meningen BURDE jo være at vedligeholde medarbejdernes kroppe, så du og dine kollegaer får færre sygedage og bedre humør. Så virksomhedsmassage er ofte penge ud ad vinduet.
I Sportsværkstedet kan vi godt massere, men vi har stærkt fokus på at reparere klienten, og behandler altid med dét som mål. Til gengæld er vores metode noget anderledes – men ofte opsøges vi af klienter som har adgang til firmamassage, men som har brug for en behandling der faktisk virker.

Vi har bl.a. erfaring med:
Musearm / “tung” arm, tennisalbue og golfalbue / Stiv nakke / Hovedpine og migræne / Svimmelhed / Kæben / Knæ / Lænden og nedre ryg / Baller og øverst på baglår Vejrtrækning (hvis det spænder når du trækker vejret helt ind) /Skulderen og ondt når du løfter armen Ryg og mellem skulderbladene / Foden og akillessenen / Underben / læg / skinnebensbetændelse Ømhed efter ulykker (alt mellem piskesmæld og blå mærker)Ømhed efter sport

Pointen er vel blot at vi i Sportsværkstedet ikke rører dig på huden fordi det er hyggeligt, vi trykker derimod lidt dybere, så dine muskler strækkes og din krop slapper af og smerterne lindres.
Og vi spiller ikke musik eller tænder duftlys – beklager.

Når du går til lægen og har ondt i kroppen, så sender hun dig videre til fysioterapi, som måske kun lader dig lave nogle øvelser og sender dig hjem igen. Det er velkendt at nogle fysioterapeuter og kiropraktorer beder dig om at returnere mange gange selvom deres behandling ikke hjælper på dit problem. De spilder din tid og stjæler dine, din arbejdsgivers, forsikringsselskabet, eller det offentliges penge – alt efter hvem der i første eller sidste ende betaler. Man kunne ønske sig at flere behandlere brugte Sportsværkstedets politik: vi tager kun betaling hvis du umiddelbart efter behandlingen kan mærke en bedring. Og hvis du senere synes at vi ikke var det rette for dig, kan du få en kode som gælder til en gratis behandling og som du gerne må forære væk.

Herunder kan du se en behandling af en kvinde som fik hjælp til hovedpinen og ondt bag skuldrene

Sportsværkstedet er et super sted 1000 tak for hjælpen 

Benny Vedel Buchardt Frederiksenskrev ordene d.13 februar 2018

Jeg har ikke kunnet gå i ca 3 år , uden at vralte som en and, benet er skadet efter en gammel ulykke som ligger 30 år tilbage, følgeskade skævt skinneben og slidegigt i knæet, så mine forhåbninger var meget lille . Men der er sket et mirakel for mig, efter bare en behandling kan jeg gå lige uden at vralte som en and , det er som at blive født på ny 

Heidi Marianne Christiansenpr. 11 februar 2018

Jeg siger tusind tusind tak for behandlingen i søndags – vildt at komme og kun kunne løfte armen 20 cm ( det havde været sådan i 4 dage) – efter 20 min. og mange bandeord – kan jeg løfte armen op til hoved. Øm – men ikke ondt resten af dagen og nu to dage efter: Ingen problemer. Af hjertet tak – og glædelig jul

Signe Drachmann som fik en god jul, 12 dage senere.

Som oftest vil du få nogle øvelser med hjem, som vi kraftigt opfordrer dig til at lave for at vedligeholde forbedringerne. Hvis du bare fortsætter med de samme bevægelsesmønstre, som gav dig lændesmerter til at starte med, kan vi jo starte forfra med behandlingen en gang om ugen. Og hvis der ikke er noget, der virker, har vi en ”No gain, no pay”-politik. Sportsværkstedet vil nemlig hellere undvære betaling end sende dig ud af døren med både lomme- og lændesmerter.

Hos Sportsværkstedet betaler du selv de 350 kr som det koster, hvis du har ondt ét sted. (700,- hvis du har ondt flere steder). Men vi skal nok sende besked til Sygesikring Danmark, eller e-maile dig fakturaen, så du selv kan indberette behandlingen eller videresende den til din arbejdsgiver.

Sportsværkstedet har åbent fra kl. 8 til 20 i hverdage og fra 9 til 18 i weekender – og det gælder også i ferierne! Klienterne kører gerne en time til filialerne, som ligger i Kolding og i Århus.

* En behandling er højst individuel, og vi er ikke ufejlbarlige, så vi lover ikke at vi kan, eller ikke kan, hjælpe dig. En god virkning afhænger af mange ting, bl.a. om du følger de råd vi giver dig. Men vi lover at det er gratis hvis du ikke mærker en forbedring: Hvis du senest 5 dage efter behandlingen oplyser os om resultatet, kan du få en kode som kan veksles til en gratis behandling hos os (alle filialer) og som du kan bruge på dig selv eller forære væk til en anden person – denne kode SKAL skrives i notefeltet til bestillingen for at være gyldig, og den gælder kun én gang.

Sportsværkstedet bor Søndergade 12 Kolding (klik for kort) og på Bøgekildevej 7 Hasselager i Århus – emailen er sportsvaerksted@sportsvaerksted.dk – CVR 38 69 56 30

Henvendelser der på enhver måde omhandler tidsbestilling: læs “det vigtige” og bestil en tid så vi kan undersøge dig.

Henvendelser som ikke har med tidsbestilling at gøre kan ske til mobil 81 11 10 16 (kun sms)