Når du har ondt i benene eller foden

Hvis du har løberknæ, skinnebensbetændelse eller bare ondt i underbenet, ved du hvor belastende det er være for dagligdagen: Fodbold med ungerne er udelukket, en tur fra sofaen til toilettet udskydes til sidste øjeblik, og selv hvis man har skrivebordsarbejde, kan man jo ikke sidde ned hele dagen, så arbejdet er heller ingen fornøjelse. Og en tur i sportshallen eller rundt på stierne bliver der slet ikke tale om! Men uanset om dine smerter i fødder eller ben skyldes en pludseligt opstået skade, f.eks. under løb, eller forkert belastning over længere tid, BEHØVER du ikke at have fodsmerter eller bensmerter.

Med bare 1-2 besøg i Sportsværkstedet er der stor sandsynlighed for, at vi kan få din ankel, læg og fod til at opføre sig ordentligt igen. I vores filaler i Kolding og Århus tager vi fat, så du skal ikke forvente et spaophold med wellness-nus. Til gengæld plejer det at virke.

Herunder kan du se en behandling af en 12-årig håndboldspiller, som havde ondt i benet i 3 uger.

Super super service og professionalisme. Dejlig med at man bare kan booke online og så komme til faktisk med det samme, Hvad der er utrolig vigtig.
Jeg som løber mellem 8 og 15 km hver dag render af og til ind i overbelastnings skader, her sidst var det højre balle der begyndte at drille med smertefulde jag. Efter en behandling hos @sportsværkstedet var jeg dagen efter ude og løbe 11 km uden smerter  
Så konge sted og top behandling har kun roser til dem

Michael Helmar Eriksen25 Marts 2018 - samme dag som han blev behandlet af os.

Rigtig god og effektiv behandling for mange smerter og spændinger i specielt balder og ben grundet dårlig ryg ! Fået rigtig gode øvelser der gør mig selvhjulpet..

Henriette Vedel Andersen..som hun skrev ordene d. 22. Marts 2018

Fantastisk behandling! Var inde mandag med en fod der havde været så godt som ødelagt siden februar, og som 3-4 ture til fys ikke havde ændret noget på. Rune brugte 20 min. Og idag er smerterne stort set helt væk og har kunnet løbe uden smerter for første gang uden smerter i snart et halvt år. Klart pengene værd og mit fremtidige valg når der skal fikses skavanker 

Stefan Holm Hansen..efter turen i Sportsværkstedet - ordene faldt pr. 12. Juli 2017

Undervejs i behandlingen forsøger vi – til gengæld for de ret håndfaste metoder – at skabe en afslappet og humoristisk stemning, og hvis du har brug for at have en ven/kæreste/mor/kæledyr med, er det også helt i orden. (heste skal dog stå ude på gangen, ellers er der ikke plads)

Når vi er færdige med at behandle dit løberknæ og din fibersprængning, får du sandsynligvis nogle øvelser, som kan hjælpe dig med at genoptræne bentøjet og holde fremtidige skader fra døren. Så sparer du jo en masse penge i længden. Heldigvis har vi som regel succes med at lindre og afhjælpe smerter i tæer og ankler, og så koster en halv times behandling (hvis du har ondt ét sted) kr. 350,-, mens du må af med kr. 700,- for ca. en times behandling (hvis du har ondt flere steder).

Du betaler selv for behandlingen af ondt i knæet, sovende tæer eller skinnebensbetændelse, og hvis du ønsker det, kan vi sende dig eller sygesikringen en faktura på mail.

Det eneste, du skal koncentrere dig om, er derfor at finde en tid til at besøge os. Og siden vi har åbent i både Kolding og Århus fra 8-20 på hverdage og fra 9-18 i weekender (også ferier!), er der nok også et tidspunkt til dig.

* En behandling er højst individuel, og vi er ikke ufejlbarlige, så vi lover ikke at vi kan, eller ikke kan, hjælpe dig. En god virkning afhænger af mange ting, bl.a. om du følger de råd vi giver dig. Men vi lover at det er gratis hvis du ikke mærker en forbedring: Hvis du senest 5 dage efter behandlingen oplyser os om resultatet, kan du få en kode som kan veksles til en gratis behandling hos os (alle filialer) og som du kan bruge på dig selv eller forære væk til en anden person – denne kode SKAL skrives i notefeltet til bestillingen for at være gyldig, og den gælder kun én gang.

Sportsværkstedet bor Søndergade 12 Kolding (klik for kort) og på Bøgekildevej 7 Hasselager i Århus – emailen er sportsvaerksted@sportsvaerksted.dk – CVR 38 69 56 30

Henvendelser der på enhver måde omhandler tidsbestilling: læs “det vigtige” og bestil en tid så vi kan undersøge dig.

Henvendelser som ikke har med tidsbestilling at gøre kan ske til mobil 81 11 10 16 (kun sms)