Når du har ondt i nakken eller svært ved at dreje hovedet

At være ”stivnakket”, i bogstaveligste forstand,  kan gøre det svært at køre bil, se efter børnene, sove eller bare børste tænder. Måske har du piskesmæld efter en ulykke?

Mange af Sportværkstedets klienter har haft ondt i lang tid og besøgt læger, fysioterapeuter og kiropraktorer et utal af gange. Men du behøver ikke at have ondt. Ofte kan vi med 1-2 behandlinger opløsne trælse nakker og fjerne irriterende smerter som vores klienter har bøvlet med i ugevis eller sågar månedsvis.

Lotte besøgte os efter lang tid med smerter i nakken, og heldigvis kunne vi arbejde hendes nakke igennem, så hun kunne sove igen:

Herunder kan du se en behandling af en kvinde med en MEGET stiv nakke

Fik den lange behandling i går for både skulder og nakke og har for første gang i lang lang tid sovet som en sten i nat. Har det lidt som en bokser efter 10 omgange, men der er stor forskel på ømhed og smerter. Jeg er vildt overrasket over hvor stor en bevægelighed det har givet i mine arme og jeg har ikke længere den føelse af at de syrer til. Kan kun varmt anbefale jer, og har allerede sendt min mand ned til jer i morgen, så I også kan fikse ham.

Lotte Engelsen..pr. 5. August 2017, som sit besøg hos Sportsværkstedet

Har været hos Mikkel efter et færdselsuheld hvor jeg blev påkørt bagfra, så jeg har fået spændinger i nakke og lænd men Mikkel tog lige ved de rigtige steder. Da behandlingen var overstået fik jeg nogle øvelser og lille grøn bold og det virker. Tak Mikkel for den du er og dit talent. Vi ses helt sikkert igen i den længe.

Tommy Rosendahl NIelsen4 dage før julen ‘17 - så den blev go’

Jeg var ved Mikkel d.21/4 , er nakke opereret i 2013 og har haft en del smerter siden, dog ikke noget der ikke var til at holde ud, men de sidste 2 mdr har jeg haft rigtigt ondt og ikke kunne sove ordenligt samt hovedpine konstant.
Jeg har ikke ondt mere i samme grad og er mere rolig nu, da jeg ved at det er musklerne der er spændt op og ikke nakken der er ved at falde fra hinanden. Mikkel fik virkelig mine muskler løsnet op og hovedpinen er væk.

Var ved Rasmus i onsdags d25/4 og han fik masseret lænden og ryggen det har virkelig været alle pengene værd.

Peter Schultz..som Peter skrev i anmeldelsen af Sportsværkstedet, d. 26 April 2018

Under behandlingen tager vi hårdt fat, så du skal ikke forvente en spa-behandling hos Sportsværkstedet. (Til piskesmældsklienter er vi IKKE hårde) Du bliver sandsynligvis øm, ligesom Peter, Lotte og Tommy blev det – men vi giver dig en masse gode tips til at holde det nede. Du bliver også altid tilbudt vand efter behandlingen, så du kan få dækket dit væskebehov efter turen på briksen. Den kan nemlig godt give sved på panden.

Udover vandet giver vi dig sandsynligvis også nogle øvelser, som det vil være ret smart at lave for at holde resultaterne af behandlingen ved lige. Ofte opstår nakkesmerter nemlig som følge af længere tids ensidige bevægelsesmønstre, og selv om en omgange i Sportsværkstedet kan afhjælpe smerterne, hjælper det jo ikke meget, hvis du bagefter fortsætter præcis som du altid har gjort. Derfor opfordrer vi til, at du gør os overflødige ved at eliminere årsagen til smerterne. Så kan du også selv bruge alle de penge, som du ellers skulle have betalt os.

Hvis ingen af alle disse kunster virker, behøver du ikke at fortsætte med både lomme- og nakkesmerter: Vi har nemlig en ”No gain, no pay”-politik, så du ikke behøver at betale – eller får et tilgodebevis hvis du allerede har betalt – og du ikke kan mærke en forskel efter første besøg eller du ikke kan få øvelserne til at fungere. Faktisk inviterer vi dig ofte ned så vi (uden yderligere omkostning) kan hjælpe dig med at lave hjemmearbejdet ordenligt.
Hvis det virker (og det gør det heldigvis oftest), betaler du selv, og vi tilbyder at sende regningen til sygeforsikringen for dig. Du kan også selv få den på mail, hvis du hellere selv vil stå for indberetningen.

Og du behøver ikke at vente længe med at komme på briksen, for Sportsværkstedet har (næsten) altid åbent: fra 8-20 i hverdagene og fra 9-18 i weekenderne – også i ferier – så vi kan også nok finde en tid til dig.

* En behandling er højst individuel, og vi er ikke ufejlbarlige, så vi lover ikke at vi kan, eller ikke kan, hjælpe dig. En god virkning afhænger af mange ting, bl.a. om du følger de råd vi giver dig. Men vi lover at det er gratis hvis du ikke mærker en forbedring: Hvis du senest 5 dage efter behandlingen oplyser os om resultatet, kan du få en kode som kan veksles til en gratis behandling hos os (alle filialer) og som du kan bruge på dig selv eller forære væk til en anden person – denne kode SKAL skrives i notefeltet til bestillingen for at være gyldig, og den gælder kun én gang.

Sportsværkstedet bor Søndergade 12 Kolding (klik for kort) og på Bøgekildevej 7 Hasselager i Århus – emailen er sportsvaerksted@sportsvaerksted.dk – CVR 38 69 56 30

Henvendelser der på enhver måde omhandler tidsbestilling: læs “det vigtige” og bestil en tid så vi kan undersøge dig.

Henvendelser som ikke har med tidsbestilling at gøre kan ske til mobil 81 11 10 16 (kun sms)